آموزش

خواندن بی اندیشه بیهوده است و اندیشه بدون خواندن خطرناک …

معرفی کتاب هفته


خلاصه :

روزهای چهارشنبه متعلق به عالم آل محمد(ص)امام رضا (ع) می باشدبه معرفی کتاب می پردازیم

•┈┈••✾•🍃﷽🍃 •✾••┈┈•

 

🛎معرفی کتاب 
از آنجا که روزهای چهارشنبه متعلق به عالم آل محمد (صلی الله علیه و آله) امام رضا (علیه السلام) می باشد، به معرفی کتاب این هفته می‌پردازیم :
عزیزانی که مایل هستند کتابهای معرفی شده را تهیه نمایند تا سه‌شنبه هفته آینده می‌توانند به ادمین کانال بله یا تلگرام سفارش داده تا کتاب تهیه گردد و ارسال شود.

📖
«کتاب والد سوم؛ تأثیر رسانه‌ها بر تربیت فرزندان» به قلم سید علیرضا تراشیون به همت نشر معارف منتشر شد.

نگارنده این کتاب در سه فصل با عنوان انواع سواد، آسیب‌های استفاده از رسانه و راهکار‌های استفاده از رسانه تدوین کرده است.
نگارنده در فصل اول به موضوعاتی همچون: سواد ارتباطی، سواد عاطفی، سواد رایانه‌ای، سواد آموزش‌وپرورش؛ سواد مالی و کارکرد سواد رسانه‌ای، علل استفاده فرزندان از رسانه‌ها پرداخته .
 وی در فصل دوم آسیب‌های جسمی از استفاده از رسانه، آسیب‌های رفتاری استفاده از رایانه و سایر استفاده آسیب‌های استفاده رسانه را بررسی کرده است.
مؤلف در فصل نیز سوم با عنوان راهکار‌های استفاده از رسانه به موضوعاتی همانند: قانون‌مندی استفاده از رسانه، گزینش در استفاده از رسانه، سودمندگرایی در استفاده از رسانه، هدفمندگرایی در استفاده از رسانه، مقاومت در برابر برنامه‌های نامناسب، برنامه‌ریزی نسبت به اوقات فراغت فرزندان، ترویج بازی‌های جسمی و فکری میان کودکان؛ تلویزیون در جا اختصاصی قرار ندهید و ایجاد صمیمت و محبت در خانواده پرداخته است.

سواد رسانه‌ای کمک می‌کند تا از سفره رسانه‌ها به‌گونه‌ای هوشمندانه و مفید بهره‌مند شد؛ نگارنده در بخشی از این کتاب با عنوان «کارکرد سواد رسانه‌ای» چنین آورده است:

«به زبان ساده‌تر؛ سواد رسانه‌ای به مخاطبان می‌آموزد که از حالت انفعالی و مصرفی خارج شده و خود، مراقب باشند که چه برنامه‌هایی را باید تماشا کرد؛ چه برنامه‌هایی یا نه یا اینکه میزان تماشای هر برنامه چه اندازه باشد.

غربی‌ها این موارد را به خانواده‌ها آموزش می‌دهند؛ در حالی که ما نه تنها به این موارد توجه نمی‌کنیم بلکه اجازه می‌دهیم فرزندانمان سریال‌هایی را مشاهده کنند یا ابزار و برنامه‌های رایانه‌ای در اختیار داشته باشند، یا در فضا‌های مجازی قرار بگیرند که آسیب جدی به آن‌ها وارد می‌کند. ما منکر اصل رسانه و فضای مجازی نیستیم؛ اما معتقدیم که به مثابه یک چاقوی دولبه است که باید مراقب باشیم از لبه مثبت و صحیح آن استفاده شود وگرنه، آسیب‌های آن اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

در ایران، بحث سواد رسانه‌ای وضعیت مطلوبی ندارد و محمدصادق افراسیابی، دبیر سواد رسانه‌ای اظهار داست که: در حال حاضر نمره سواد طبق پژوهش‌هایی که صورت گرفته رقم ۱۲ از ۱۰۰ است.»
 

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران